Automate your Marketing
with Womplify




 
yusoff's FotoPage
a picture tells a thousand words, a thousand pictures tell a million words....duhh...
By: yusoff alias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Mar-2006 04:05 Email | Share | | Bookmark
My sister's wedding

 
 
 
View all 6 photos...


Saturday, 7-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
majlis perhimpunan perpaduan sempena hari pekerja

mostly empty seats in the stadium
felda groups
the over excited cimb people
View all 11 photos...
kena attend majlis perhimpunan perpaduan sempena hari pekerja kat stadium bukit jalil. boleh di katakan bosan lah jugak but new experience. don't think want to attend such thing again


Saturday, 26-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MCKK centenary celebration day

centenary board
dengan cikgu yeop
scene from outside the fence
View all 18 photos...
lama plak tak update gambar kat fotopages ni.... anyway, ni gegambar masa centenary celebration on the 26th of March 2005


Sunday, 19-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
wedding yasser dan amelia

rombongan sebelah Yasser baru sampai
Amelia menyambut kedatangan rombongan lelaki
sebahagian daripada geng Soton yang datang
View all 5 photos...
ni gambar2 masa aku gi wedding yasser & amelia kat rumah amelia kat kelang. thanx to izzed for the pictures sebab hari tu aku lupa bawak kamera pulak.


Sunday, 5-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
countdown utk balik mesia: 6 hari lagik....

masa baru sampai kat carboot
suasana parking kat carboot Bursledon
bersama Syed (tukang bawak) dan Dol (first timer kat carboot)
View all 9 photos...
camne ni tiket nak balik dah ada tapi corrections tak jugak siap2 lagik... sempat ke ni nak siap... tapi still sempat utk berfoya2 di hari2 terakhir di bumi southampton ni.. hehehe... hari ni pergi ke carboot yang terakhir.... oh i will miss this very much. nasib baik syed sanggup nak bawak kitaorang hari tu. and for the first time dol telah berjaya di ajak pergi ke carboot. kitaorang bukannye beli apa sangat pun, nak jalan je.... and in the end, i have to say sayonara to carboot... malam tu pulak fizi jadi chief chef kat rumah 70 broadlands. boleh tahan dia tu masak. lepas abis makan semua melepak je. best gak melepak ni, well memang selalu melepak pun anyway... hehehe...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net